16 Eylül 2015 Çarşamba

vajinal mantar kronik hale geldi ve kurtulamıyorsanız garanti olduğu düşünülen  bu doğal yöntemleri de denemek isteyebilirsiniz.
Vajinal mantardan kurtulma’nın Kesin Yolu

Her kadın’ın belli bir döneminde en az bir kere başına geldiği mantar enfeksiyonu dikkat edilmediğinde , ciddi sebeplere yol açar. Genel de gebelik, antibiyotik kullanımı gibi nedenlerle ortaya çıkan bu durum tedaviye kolay cevap verir. Fakat zamanla kronikleşmiş olan hastalar da hem psikolojik , hemde cinsel sorunlara yol açtığı görülüyor.


Hemen hemen her yaş kadında meydana gelen vajinal mantardan kurtulmak için kesin çözüm arıyorsanız, doğru adrestesiniz. Sıcak ve nemli havalarda daha da çok artan vajinal mantar özellikle de yaz aylarında deniz ve havuz sonrası ıslak mayo ile kalan kadınlarda görülmektedir. Vajinal sağlığa dikkat etmeyip gereken özeni göstermemek vajnal mantar hastalığının riskini çok fazla arttırmaktadır.

Vajinal mantar, vajinada bulunan maya hücrelerinin mütenevvi sebeplerden dolayı aktif hale gelmesinden kaynaklanan kaşıntılı, akıntılı ve yanma yapan bir sorundur. Çoğunlukla kadınlarda vajinal mantar ‘candida albicans ’ türü mantar sebebiyle husule gelmektedir. Bu mantar normalde vajinada bulunur, ancak çeşitli etkenler çoğalmasını ve üremesini arttırdığı için enfeksiyona sebep olur.

Vajinal mantarın tedavisi için lokal veya sistemik ilaçlar kullanılabilir. Vajinal mantardan kurtulmak için ne yapmalı diyorsanız ; bu tür ilaçları bir hekime reçete ettirerek eczaneden satın alabilir ve kullanabilirsiniz. Tekrarlayan enfeksiyonlar söz konusu olduğu zaman vajinal mantardan kurulmak için diyet yapmakta gerekir. Lifli gıdalarla beslenmek, evde mayalanmış yoğurt veya kefir gibi gıdaları tüketmekte vajinal mantardan kurtulmanın doğal yolları arasındadır.

Aslında bir çok yolu olan mantardan kurtulmanın Yolları bitkisel ve daha doğal olarak uygulayacağınız bu uygulamaları ilaçsız ve daha doğal yolla çabuk toparlayabilir ve bu hastalıktan kısa sürede kurtulabilirsiniz. işte o çözümlerden sizin için uygulayıp kesin çözüme ulaşan bitkisel çözümler:

-1 lt suya yarım çay bardağı sirke karıştırıp, her tuvaletten sonra bununla temizlenilir.

-Mantar infeksiyonunun en doğal tedavi şekli üzüm sirkesini vajinal duş olarak kullanmaktır. 2 bardak suya 1 bardak sirke karıştırıp bir kavanoza koyup bununla ara sıra vajeni yıkamak mantar infeksiyonunu tedavi eder. Medicallerde satılan puar dediğimiz ucunda çubuğu olan yuvarlak bir top şeklinde tibbi malzeme var. Bunun içine sirkeyi doldurup vajen ağzına çubuğu girdirilir ve iç kısma sıkıldığı zaman tümden vajenin pırıl pırıl olmasını sağlanır. Enjektöre çekilip te vajen içine sıkılabilir. Gebelerde rahatlıkla kullanabilir. Önce dış kısımlar yıkanmaz ise içeri basınçla enfeksiyon taşınabilir. Sirkeli su ile önce dış genitaller yıkanmalı.

-1lt suya 2 yemek kaşığı karbonat karışıtıp her tuvalet sonra vajinal bölge temizlenilir. Ardından bildigimiz popolin pişik kremini sürülebilir.

-Büyük bir pamuk parçasını, hazırlanmış papatya çayına daldırılır. Ardından vajinal bölgeye bu pamukla, sabah ve akşam olmak üzere, günde 2 kez önden arkaya doğru yavaşça silinir.

-Vajinal mantar enfeksiyonunun tedavisi için küvetteki banyo suyunun içine 6 damla çay ağacı özü ve 2 damla tatlı kekik yağı ya da bir kaç damla karahindiba yaprağını koyduktan sonra içine oturulur.

-
Aynı işlemi defne yaprağıyla da yapılabilinir. Bir miktar defne yaprağını dalları ve yemişleriyle birlikte 1 litre suda kaynattıktan sonra süzülür. Vajinal bölge bu suyla günde 2 kez yıkanır.

Mutlaka Deneyin

1 litre kaynamış sütün içine doğradığınız bir dest
e maydanoz bir limonu dörde bölüp genişçe bir kaba karıştıracağınız malzemenin içine koyun .ve bir bardak su son olarak.karıştırdığınız malzemeleri kaynamış sütün üzerine buharı gelecek şekilde. geniş bir kovanın içine hazırladığınız malzemelerin üzerine oturup başka hava almayacak şekilde vajina bölgenizi buhar almasını sağlayın.

Sık sık tekrarlayın kabın her iki tarafına bacaklarınızı açıp havanın temasını önleyin.yalnız buhar gelecek şekilde malzemelerin olduğu kaba oturmaya çalışın.Bunları yaparken lütfen yanmamaya dikkat edin amaç yalnız suyun buharının vajinanıza gelmesi.Dayanabildiğiniz kadarıyla dayanın ,aralıklarla devam edin.

İltihapların vajina bölgenizden nasıl geldiğini görünce çok şaşıracaksınız.deneyin.gerçekten uygulanmış bire bir kesin çözümdür.

http://www.kadin.info/dan alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder